Woensdag 26 september 2018

Katrien Van Kerrebrouck in Komen Eten

 

Op 8 oktober zal Katrien Van Kerrebrouck te zien zijn in de nieuwe afleveringen rond Komen Eten op tv-post Vier, dat aan het achtste seizoen gestart is. Veel wil Katrien, gehouden door de zwijgplicht, er niet over kwijt. Alleen stelt ze dat ze enkele dagen heeft genoten en veel plezier gemaakt en nieuwe vriendschappen gesloten.

 

In haar stijlvol ingericht appartement boven haar winkel van Decoratie en Woontrends in de Stationstraat, trakteert Katrien Van Kerrebrouck ons op een lekkere koffie. Katrien is een charmante dame, die weet hoe ze mensen moet ontvangen en alles rond haar ademt schoonheid en elegantie uit.

“Ik ben al altijd fan geweest van Komen Eten en in een zotte bui heb ik me ingeschreven”, opent Katrien het gesprek. “Koken is niet echt mijn hobby, maar ik doe het graag. Niet alle dagen een ganse menu, maar ik hou me er mee bezig. Op facebook is er een pagina van Komen Eten en toen er een inschrijvingsformulier verscheen, heb ik het ingevuld. Veertien dagen later contacteerde men mij al. Het was echter niet gemakkelijk om in een paar dagen een menu klaar te stomen. Toch had ik al in het achterhoofd het idee om osso buco klaar te maken. Dat heb ik doorgezet, want daar kan men niet veel mee misdoen”, stelt Katrien Van Kerrebrouck.

 

De tegenkandidaten van Katrien heeft ze maar achteraf leren kennen. “Ik had er geen flauw idee van waarheen we reden, want nieuw is dat men de deelnemers aan huis komt afhalen. Het werden onbekende bestemmingen. Mijn tegenkandidaten vielen echt wel mee. Zo reed ik naar Ledeberg, Steenokkerzeel en naar Zottegem. Met sommigen blijf ik contacten onderhouden via facebook. Ik heb niet snel moeite met mensen, want ik ben nogal sociaal vaardig. Ik vond het super plezant, van de eerste minuut tot de laatste minuut, ondanks het feit dat het wel stressvol is. Iemand die twijfelt om aan het programma mee te doen, moet het zeker doen. Men wordt goed begeleid door die mensen, want naast de filmploeg is er nog de geluidsploeg en de regisseur. In totaal komen zo’n tien mensen alles opnemen. Wat de nieuwe formule betreft ben ik niet zo enthousiast. Wellicht moeten we nog wat afwachten hoe de reeks zal evolueren. Misschien zal het vlotter gaan, naarmate de reeks verder loopt, maar persoonlijk vond ik de eerste week eerder saai. De dag dat ik moest koken was het snikheet, meer dan 30 graden. Om 11 uur ben je bezig, want dan belt Ewein aan en alles verloopt dan verder tot middernacht. Je bent constant bezig onder druk, maar toch blijft het geestig. Toch meegeven dat je op het einde van de week wel even in een gat valt”, aldus Katrien Van Kerrebrouck, die er een goed gevoel aan over gehouden heeft. “We hebben heel wat lol getapt en dat zullen de mensen wellicht te zien krijgen. Ik hou er een positief gevoel aan over”, besluit Katrien, die het zeker nog eens zou doen.

 

 

 

Reacties

 

Meld je aan om een reactie te plaatsen. Aanmelden