Donderdag 18 oktober 2018

Vierveld speelde laatste voetbalmatch in competitie en won

De vzw 4Veld staat voor woonbegeleiding, arbeidszorg, vrije tijd en ontmoeting en psychiatrische expertise. In het kader van Psylos vzw, het Amateursportteam neemt ook een ploeg voetballers van 4Veld deel aan de provinciale zaal- en minivoetbalcompetitie.

 

De jongens namen het woensdagavond 28 oktober op tegen Pittem en wonnen met 7-5 cijfers. In 2015 wordt de minivoetbalcompetitie in de provincie West-Vlaanderen afgewerkt in twee poules : West-Vlaanderen Noord met ploegen 4Veld Beernem, Sint-Amandus Beernem, PRIT Pittem en De Gempersteeg Brugge. West-Vlaanderen Zuid telt ploegen als Eigen Woonst Menen, Overwegshotters Ieper, BW Izegem en De Bolster Kortrijk. Binnen elke poule spelen alle ploegen twee maal tegen elkaar. “In onderling overleg worden de speeldata afgesproken, waarbij de thuisploeg het initiatief neemt”, legt 4Veld-verantwoordelijke Barbara Dermaut uit.

 

“In hun laatste competitiematch moest 4Veld, dat gecoacht wordt door Patrick Van Parijs, het opnemen tegen PRIT Pittem. Voor het begin van de wedstrijd stond 4Veld op de tweede plaats op drie punten van leider Sint-Amandus Beernem. Mits winst kon 4Veld mee aan de leiding komen, maar dan zou het doelpuntensaldo de doorslag geven wie van de twee leiders zich kwalificeerde voor de nationale competitie”. 4Veld stond na een halfuur al met 0-4 in het krijt, maar op karakter en inzet keerde de ploeg terug naar 5-5 en in laatste instantie won de ploeg de match met 7-5. Jammer genoeg was het doelpuntensaldo niet voldoende om door te gaan, maar de ploeg toonde toch genoeg gewapend te zijn om volgend seizoen opnieuw van start te gaan.

 

 

 

Reacties

 

Meld je aan om een reactie te plaatsen. Aanmelden