Zondag 24 juni 2018

vzw De Bunker pakt opnieuw uit met voetbalschermen

Tijdens de wedstrijden van de Rode Duivels naar aanleiding van de Wereldbeker pakte VZW Den Bunker, twee jaar geleden uit met voetbal op een groot scherm op de Oedelemse Markt.

 

“Toen kwamen  op vier van de vijf wedstrijden meer dan duizend fans supporteren”, aldus Goran Vanneste van VZW Den Bunker. “Ook deze zomer zullen we de matchen ter gelegenheid van de EK-wedstrijden van de Rode Duivels op schermen laten bekijken, maar nu zullen we één van de reekswedstrijden van de Rode Duivels tonen in elke deelgemeente. Bij een verdere kwalificatie worden de vervolgwedstrijden uitgezonden op het marktplein in Oedelem”.

 

Diverse verenigingen nemen aan deze organisatie deel. “De EK-match tussen België en Italië, dat plaats vindt op maandag 13 juni zal men kunnen volgen op het stationsplein in Beernem. Dit wordt een organisatie van Bistro De Zevende Hemel, Scouts Beernem, KLJ Beernem en Oranje Beernem”, legt Bieke Timmerman van BTmedia uit. “Voor de wedstrijd tegen Ierland op zaterdag 18 juni kunnen de supporters afzakken naar het marktplein in Oedelem. Dit wordt georganiseerd door VZW Den Bunker, Café Mitra, De Klimop en VVC Beernem. Op woensdag 22 juni is de match tegen Zweden te zien op het Galgeveld in Sint-Joris en kunnen we rekenen op een organisatie van FC Sint-Joris Sportief en ZVC Rapid Youngstars. We kunnen stellen dat de verenigingen de handen in elkaar slaan om de voetbalfans te verwennen. Hierbij werd de samenwerking aangegaan met BTmedia, die instaat voor het ontwerp van de affiches, flyers en de campagne op diverse sociale media. Door deze samenwerking wordt de communicatie eenduidig voor alle inwoners van Groot-Beernem”.

 

 BTmedia is de start-up van Marino Franco en Bieke Timmerman, die instaat voor de promotie, communicatie en grafische vormgeving gericht op bedrijven, verenigingen en particulieren. 

 

 

 

Reacties

 

Meld je aan om een reactie te plaatsen. Aanmelden