Zondag 24 juni 2018

Nieuw woningproject in centrum Beernem

Projectonwtikkelaar Danneels bouwt in het centrum van Beernem zes woningen op een nieuwe verkaveling in het binnengebied tussen de Parkstraat en Elzenbosselke. Op deze verkaveling worden zes woningen gebouwd.

 

Achteraan de bestaande verkaveling lag nog een open ruimte in woongebied, die met respect voor de omgeving kon worden aangesneden. “Eind vorig jaar kende de gemeente Beernem een verkavelingsvergunning aan Danneels uit Brugge voor een inbreidingsproject, toe”, aldus Michael Verscheur van Communicatie & Marketing Danneels. “Binnenkort starten we met de graafwerken voor de aanleg van de wegenis en nutsvoorzieningen. Bijgevolg trekken we de straat Elzenbosselke door. Nog voor het zomerverlof willen we klaar zijn met de asfaltering van de weg. Deze zomer starten we dan met de bouw en we hopen in één jaar klaar te geraken”.

 

Nieuwbouw

 

Op deze verkaveling is er plaats voor zes nieuwbouwwoningen in hedendaagse stijl. “De buitenkant van de woningen ligt al vast”, aldus bouwadviseur Jurgen Pollet, “Kopers zijn voor de inrichting volledig vrij. Elke woning heeft vier slaapkamers, een garage en een zuid gerichte tuin. We bieden sleutelklare woningen aan de dus voorzien wij budgetten in onze all-in-prijs voor de keuken, de badkamer, de vloeren… Klanten krijgen de vrije keuze welke keuken ze binnen het budget willen nemen. De woningen zijn centraal gelegen met alle voorzieningen op wandel- en fietsafstand. De prijs schommelt voor een dergelijke woning vanaf 347.500 euro btw incluis en alle kosten inbegrepen”, aldus de bouwheer. 

Info : Michael Verscheur 0486/474.900.

 

(150516)

 

 

 

Reacties

 

Meld je aan om een reactie te plaatsen. Aanmelden