Zondag 22 april 2018

Jubilarissen gehuldigd in gemeentehuis

Op zaterdag 4 juni 2016 werden alle jubilarissen ontvangen in de trouwzaal van het gemeentehuis, door burgemeester Johan De Rycke en enkele schepenen. Net zoals de vorige jaren kwamen er heel wat jubilarissen op af.

 

Het is al een paar jaar de gewoonte dat jubilarissen op het gemeentehuis worden uitgenodigd. Vroeger trokken de burgemeester en enkele schepenen naar alle jubileumvieringen en dat meestal op een zondag, maar door de vergrijzing waren er op den duur bijna elke week vieringen, zodat men besloot om enkel nog de jubilea van zestig jaar en meer een bezoek aan huis te brengen en de jubilea van vijftig jaar uit te nodigen op het gemeentehuis, een formule dat gesmaakt wordt door de belanghebbenden.

 

Zoals gewoonlijk liet de burgemeester de jubilarissen hun trouwbelofte nog eens nakomen en elk koppel stemde gretig in op de vraag of men met dezelfde partner nog eens zijn of haar trouwbelofte zou willen hernieuwen. Na de toespraak door de burgemeester werd er nog gezellig gekeuveld terwijl men genoot van een drankje.

 

 

 

Reacties

 

Meld je aan om een reactie te plaatsen. Aanmelden