Zondag 24 juni 2018

Seniorenraad Beernem organiseert een busreis

Voor de eerste keer organiseert de Seniorenraad een busreis.

 

“Op donderdag 18 augustus 2016 leggen we in samenwerking met M-Travel, een busreis in naar Ieper en bezoeken we in het teken van Wereldoorlog I het museum In Flanders Fields. Na een middagmaal maken we in de namiddag een drie uren durende rondrit  om enkele herinneringsmonumenten van De Grote Oorlog te bezoeken. Als afsluiter stoppen we aan brouwerij De Kazematten aan de Rijselpoort.

 

Terug in het centrum van Ieper wordt er in de vooravond een  boterham met hesp en kaas genuttigd. Om 20 uur gaan we The Last Post onder de Menenpoort meemaken. Alles samen kost deze dag 66 euro per persoon, maar onze financiële middelen laten ons toe om voor 25 euro tussen te komen, zodat de deelnemers slechts 41 euro hoeven te storten per persoon. Er is plaats voor 59 deelnemers”, legt voorzitter Reginald Braet uit. 

 

Mensen die graag willen meereizen kunnen 41 euro per persoon betalen op nummer BE04 3631 0500 1631 van Seniorenraad Beernem met de mededeling busreis. Zo vlug mogelijk inschrijven is de boodschap.

 

 

 

Reacties

 

Meld je aan om een reactie te plaatsen. Aanmelden