Zondag 24 juni 2018

Met belgerinkel naar de winkel

‘Eén lot, twee keer kans op prijzen’, was het motto van de fietscampagne ‘Met Belgerinkel naar de Winkel’ in 2016. Wie van zaterdag 30 april tot zaterdag 4 juni voor een boodschap naar de deelnemende lokale handelaars fietste of stapte, maakte met elk geregistreerd lot kans op de mooie prijzen uit de nationale prijzenpot.

 

Volgens Unizo-voorzitter Oedelem, Kurt Vanneste, waren er niet zoveel handelaars die deelnamen als vorige jaren. “Toch stellen we vast dat er meer deelnemers hun lotje in de diverse depots hebben neergelegd. Als mooie prijs hebben we een fiets ter beschikking gesteld en als tweede prijs een fietsbon van 500 euro. Deze ging naar Maria Teirlinck uit de Mexicostraat. De Minervafiets werd gewonnen door Maureen Dammen uit ’t Hof in Sint-Joris”, legt Kurt Vanneste uit.

 

In totaal namen 68 handelaars en ondernemers deel aan deze actie. Zij steunen niet alleen het milieu en de leefbaarheid, maar zorgen ook voor een grotere klantenbinding want klanten per fiets zijn klanten van dichtbij en per definitie mogelijk trouwere klanten. Ook voor dit jaar werkten Bond Beter Leefmilieu (BBL), Unie van Zelfstandige Ondernemers (UNIZO), de Gezinsbond en het gemeentebestuur opnieuw samen aan dit mooie initiatief.

 

 

 

Reacties

 

Meld je aan om een reactie te plaatsen. Aanmelden