Zondag 27 mei 2018

Openluchtfilm De Premier

Geplaatst door Eddy Persyn op dinsdag 8 augustus 2017 om 21 u 15

 

Op zaterdag 12 augustus gaat de eerste openluchtfilm van dit zomerseizoen van start in Kleuterweelde in een organisatie van O.C. De Kleine Beer ism KWB Beernem en de toegang is gratis.

 

Een indrukwekkende thriller van Erik Van Looy is de opener: De Premier.

 

De Belgische eerste minister wordt op weg naar een belangrijke ontmoeting ontvoerd. Zijn vrouw en kinderen worden gegijzeld. De premier zal hen enkel terugzien indien hij de persoon die hij later die dag zal ontmoeten, vermoordt. De premier staat voor een onoplosbaar dilemma. Kiezen voor zijn publieke plicht of voor zijn vrouw en kinderen. Wat begon als een veelbelovende dag ontaardt in een ware nachtmerrie en emotionele rollercoaster. Deze film wordt niet aangeraden voor kinderen jonger dan 12.

België (2016) Koen De Bouw, Tine Reymer, Charlotte Vandermeersch, Dirk Roofthooft, Stijn Van Opstal, Wim Willaert.

Erik Van Looys voorliefde voor Amerikaanse spektakelthrillers is niet afgenomen na zijn uitstapje naar Hollywood. Integendeel. In De premier toont hij zich een gedegen student van zowel Alfred Hitchcock als James Bond.

 

De openluchtfilms starten om 21u maar vanaf 19u30 is het zomerse terras geopend voor een hapje en een drankje met familie, vrienden en buren. Breng gerust je eigen stoel en dekentje mee, installeer je voor het groot scherm en laat het vakantiegevoel maar komen.

 

Volgende afspraak is op vrijdag 18 augustus met 'La La Land' in de Kooldreef in Sint-Joris

 

 

 

 

 

 

 

 

Reacties

 

Meld je aan om een reactie te plaatsen. Aanmelden