Woensdag 26 september 2018

Tachtigjarigen kwamen bijeen

Zondagnamiddag 24 september was er in de Zandberghoeve een gezellig samenzijn voor de mensen geboren in het jaar 1937, die in Oedelem of Oostveld opgroeiden of er naar school gingen.

 

Roland Van Poucke, één van de organisatoren meldt dat dit al de zesde samenkomst was voor de 80ste verjaardag en dat men dit startte in 1987 van toen de aanwezigen vijftig jaar waren. “Ondanks we dertig jaar later zijn, was er toch nog een grote respons op onze vraag”, aldus Van Poucke, die meegeeft dat 24 mensen uit het geboortejaar 1937 present tekenden. “Er werd uiteraard veel gepraat over de tijd van toen. Iedereen keerde tevreden huiswaarts. Deze organisatie heb ik niet alleen gedaan, maar met de hulp van Bernise Geirnaert, Cecile Sierens, Flor Landuyt, Willy Desloover. We hopen elkaar nog eens terug te zien binnen vijf jaar”.

 

De aanwezigen waren Eric Van Landschoot, Roland Van Poucke, Valère Vandermoere, Willy Desloover, Christine Puype, Antoinette Goethals, Flor Landuyt, Aline Vandermoere, Rosa Lammens, Simonne De Brouwer, Cecile Sierens, André Standaert, Angelina Schatteman, Christiane De Clercq, Elvire Deschaght, Annie Landuyt, Georges Van Moerbeke, Hilda Sabbe, Roger Gailliaert, Clara Timmerman, Rosette Coene, Elie Claeys en Georges De Schepper.

 

 

 

Reacties

 

Meld je aan om een reactie te plaatsen. Aanmelden