Donderdag 18 oktober 2018

Diamant voor Denise en Gilbert

– Op 23 november 2017 vierden Denise Verplancke en Gilbert Hooft uit de Bloemendalestraat 60 hun zestigste huwelijksverjaardag. Ze stapten in het huwelijksbootje op 23 november 1957. Gilbert (84) is afkomstig van Oostveld en werd geboren in de Tinhoutstraat, terwijl Denise van Loppem komt en thans 80 lentes telt. Het koppel heeft altijd een groothandel in zuivelproducten gehad. “Mijn vader trok nog met een kar getrokken door een hond door de straten om zijn waren aan de man te brengen”, herinnert Gilbert zich nog goed. “We deden in boter, melk, eieren, bijgevolg was het ook maar logisch dat ik ook met een zuivelhandel startte. Mijn vader was de jongste van negen kinderen. Momenteel zet mijn zoon de handel voort in de Tinhoutstraat. Als hobby heb ik vooral het fietsen en zo rijd ik elke dag een dertigtal kilometer gedurende twee à drie uren. Samen met Denise heb ik twee zoons, vier kleinkinderen en al een achterkleinkind. We hebben zelfs een dertigtal jaren in Knokke gewoond, maar toen ze dit appartement bouwden opteerden we om terug te keren en hier een appartement te kopen”, vertelt Gilbert. (Regi)

 

 

 

Reacties

 

Meld je aan om een reactie te plaatsen. Aanmelden

 

Bericht geplaats door: johan debaene op 23-12-2017

Beste Denise en Gilbert,

Ook ik wil jullie feliciteren met jullie 60ste huwelijksverjaardag.

Maar er moet mij iets van het hart.

Het valt mij op dat de voorbije 2 jaren enkel CD&V hulde brengt aan Jubilarissen.

De andere Fracties in de gemeenteraad doen blijkbaar niet de moeite om daar tijd in te steken. Voor mij is dit onaanvaardbaar.

Uiteindelijk is dit de generatie die voor onze welvaart gevochten hebben. Ze verdienen respect van ELK gemeenteraadslid.

Groeten,

Johan

Bericht geplaats door: GhisVH op 23-12-2017

Denise, Gilbert,
Van harte gefeliciteerd met jullie 60ste huwelijksverjaardag.
Ik wens jullie nog vele jaren, in goede gezondheid, samen te mogen genieten van al het mooie rondom je heen.
Groetjes
Ghislain Van Hullebusch