Woensdag 20 februari 2019

U bent aangemeld als: ReginaldAfmelden

Auto uit Nieuwjaarstombola is voor Greet Gheysen

Heel wat ondernemers tekenden present in de Grote Beer voor de trekking van de tombola van het eindejaar. Nadat men meer dan 400 prijzen had uitgetrokken kwam het moment suprème toen burgemeester Johan De Rycke het ultieme lot uittrok. De aanwezige Greetje Gheisen kwam als winnaar uit de trommel en ontving uit handen van Hans Timmerman de sleutels van een gloednieuwe Renault.

 

Burgemeester Johan De Rycke (CD&V) feliciteerde de winnares, die aan de Gevaerts-Zuid woont. “Ik feliciteer de winnares en wil ook de eigenaars van dit nieuw gebouw feliciteren. Het is een zevensterrenlocatie. Ik voel al geruime tijd vibraties in Beernem. Er is een toenemende handelsactiviteit en bedrijvigheid in onze gemeente. Dat heeft te maken met een goed economisch klimaat, niet alleen in ons land, maar ook in Europa. Ook spelen een aantal lokale factoren mee. Op de eerste plaats is er onze ligging. We liggen aan de afrit en oprit van de E40. Centraal gelegen zijn we gemakkelijk te bereiken. Vervolgens hebben we een goede spoorverbinding. Een tweede zaak is dat we een groen karakter hebben, waar mensen graag komen wonen. Dit is een stimulans voor onze lokale handelaars en bedrijvigheid. Een derde zaak is de uitbreiding van onze ambachtelijke zone. Het bruist van activiteit in deze zone”, aldus Johan De Rycke.

 

Ondernemer

 

Volgens Johan De Rycke zijn de ondernemers de adem van hun bedrijf. “U zorgt voor kwalitatieve producten, een goede dienstverlening aan klanten, voor bekendmaking en verkoop, voor vernieuwing en inspelen op nieuwe tendensen van de markt. Met veel inzet en bedrevenheid wordt dat uitgevoerd. Dat is de echte reden waarom handel en ondernemen zo bloeit. Voor onze inwoners willen we daaraan meewerken, want stilstaan betekent achteruit gaan. Als er geen stimuli meer zijn dan trekken jonge gezinnen weg naar andere gemeenten, daalt onze bevolking en vermindert de financiële slagkracht van de gemeente zelf. We moeten vooruitgaan en jullie vormen daarvan de motor. De beslissingen die we nu nemen hebben pas een impact over een aantal jaren. Samen gaan we er iets moois van maken en hoop een modern economisch en creatief ondernemingsvermogen mag zien ontluiken”, besluit Johan De Rycke. 

 

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren op dit artikel.