Dinsdag 22 januari 2019

Cheques voor Vliegend Paard en Ter Muiden

Op 17 februari 2018 organiseerden Dries Dhont en Greet Claeys het klassieke concert ‘Frances Dhont & Friends’ in de concertzaal OC De Kleine Beer.

 

“We zijn trots te kunnen melden dat we een som van 4.500 euro bij elkaar brachten”, aldus Greet Claeys. “We wilden dat bedrag uitdelen aan twee goede doelen. Op 27 maart werden er ten huize drieSprong in de Beekstraat 37 te Oedelem twee cheques overhandigd ter weerde van telkens 2.250 euro. De cheques werden geschonken aan Vliegend Paard vzw en Ter Muiden vzw. Via deze weg willen we onze sponsors VCP Graphics, Pitch Pianoservice, Broodbanketbakkerij Coucke, Carrefour Markt Oedelem, Universal Wines bedanken. Onze dank gaat uiteraard ook uit naar alle vrijwilligers en aanwezigen voor hun steun, hulp en aanwezigheid”, meldt Greet Claeys.

 

Bart Coucke van Ter Muiden, was in zijn nopjes met het mooi bedrag. “We gaan het gebruiken voor ons tuinproject, waarin we snoezelruimtes zullen inbouwen. Het komt goed van pas en we zijn dankbaar dat er toch nog veel instanties iets voor ons over hebben.”

 

Jan Claeys, die voorzitter is van Vliegend Paard vzw was eveneens gelukkig met het geschonken bedrag. “Zo’n bedrag hadden we zeker niet verwacht en we kunnen het goed gebruiken om onze infrastructuur aan te passen.” 

 

 

 

Reacties

 

Meld je aan om een reactie te plaatsen. Aanmelden