Dinsdag 22 januari 2019

Zijn je pakjes nog veilig bij Bpost?

Vorige week trok een inwoner van Beernem naar het postkantoor met een boekpakketje waarin een boek werd verstuurd naar Landen in Oost-Heverlee. Daarvoor werd maar liefst 9,26 euro betaald met de verzekering dat het pakketje veilig zou aankomen op de bestemming.

 

's Anderendaags kreeg de afzender een mailjte uit Landen met de melding dat de omslag goed was aangekomen, maar dat het boek eruit verdwenenen was. Ontvanger Theo Dumont schreef : "Zoals gemeld in mijn vorige mail heb ik een lege opengescheurde omslag ontvangen, met een melding van bpost dat de zending "per ongeluk beschadigd werd", alhoewel er hier duidelijk diefstal werd gepleegd"; aldus de bestemmeling. Afzender belde naar Bpost en die antwoordde dat er een dossier zal opgesteld worden voor onderzoek. Verder zal men wellicht nooit komen, want het boek is verdwenen.

 

Zo werkt Bpost momenteel. Bij het aanbieden van de verzending vroeg de postbediende aan de afzender of hij niet wou intekenen op aandelen van Bpost. Wie zou dat nog willen doen?

 

 

 

 

Reacties

 

Meld je aan om een reactie te plaatsen. Aanmelden