Zaterdag 25 mei 2019

Nieuwe actie rond lokale economie

Schepen Barbara Vandenbrande (N-VA) lanceert een nieuwe actie ter ondersteuning van de Beernemse lokale handelaar. Van 11 tot 20 mei zet een nieuwe promotiecampagne de Beernemse handelszaken in de  kijker. Dit gebeurt aan de hand van een stickeractie waarbij de Beernemse handelaars en detailhandel in de kijker worden gezet.

 

“Maar liefst 64 handelszaken nemen aan deze actie deel”, aldus Barbara Vandenbrande. “Dat is een goede zaak, want lokale handel is broodnodig om de gemeente meer tot leven te wekken. Het versterkt tevens onze dorpskern. Het feit dat handelaars het beste van zichzelf geven, met kennis van zaken, moeten we waarderen en ondersteunen. Deze actie is een nieuw onderdeel van het strategisch commercieel plan ‘Tijd voor Actie’.

 

Koop je tijdens de periode 11 tot 20 mei iets bij de lokale handelaar, dan ontvang je een pakje stickers. Als men alle stickers verzamelt en deze kleeft op een verzamelkaart van Beernem en daarna een volledige kaart indient bij een deelnemende handelaar, valt in de prijzen.

 

De gemeente lanceerde het Commercieel Strategisch Plan ‘Tijd voor Actie’ om de Beernemse detailhandel te ondersteunen. “Met deze actie willen we aantonen dat men veel kan vinden in je eigen buurt”, vervolgt Barbara Vandenbrande. “Beernem beschikt over een rijk en gevarieerd aanbod aan kwaliteitsvolle winkels. Onze handelaars, kleine producenten en ambachtslieden zijn belangrijk voor de leefbaarheid in onze gemeente”, besluit de schepen

 

 

 

Reacties

 

Meld je aan om een reactie te plaatsen. Aanmelden