Zaterdag 25 mei 2019

N-VA maakt van veiligheid een topprioriteit

Voor de N-VA is veiligheid in Beernem een absolute prioriteit. De Partij lanceerde vijf opmerkelijke voorstellen, waarmede men op 14 oktober naar de kiezer stapt. Met een bijzondere actie, het brengen van een sleutelhanger naar de inwoners, hoopt men opnieuw een opmerkelijke actie te kunnen voeren.

 

Volgens Gijs Degrande (N-VA) wil men opnieuw de wijkagent aan de schoolpoort en in de woonwijken. “Daar stopt het niet”, aldus Gijs Degrande. “De politie moet 24 uur op 24 bereikbaar zijn, ook ’s avonds en tijdens het weekend. We zetten in op een veilig Beernem en veilige deelgemeenten. We maken werk van een sluitend ANPR-cameranetwerk. We willen meer oog voor slachtofferhulp. Tenslotte willen we investeren in een eigen gemeentelijke brandweerkazernepost en een deskundig brandweerkorps.”, legt Gijs Degrande uit.

 

Volgens N-VA Beernem is een efficiënt, dynamisch en modern uitgerust brandweer- en politiekorps een echte must. “Volgens ons moeten zij de nodige ruimte krijgen om hun opdracht te vervullen. Alleen een veilige gemeenschap biedt vrijheid en vertrouwen. Veiligheid is een zaak van collectieve verantwoordelijkheid van burgers en overheid. Volgens ons zijn de burgers een onmisbare partner in de strijd tegen criminaliteit en overlast. Zij kennen hun buurt als geen ander. Ook de gemeente en de lokale politie moeten actief inzetten op de preventie van criminaliteit en overlast. We geloven in een doordachte nultolerantie”, besluit Gijs Degrande. 

 

 

 

Reacties

 

Meld je aan om een reactie te plaatsen. Aanmelden