Donderdag 27 juni 2019

Nieuw gebouw ingehuldigd in Ter Muiden

Het nieuwbouwproject in de instelling Ter Muiden omvat een uitbreiding, het verbouwen, herinrichten en optimaliseren van het bestaand gebouw. Minister president Hilde Crevits (CD&V) kon, door de moeilijkheden in het parlement, er niet bij zijn en stuurde kabinetsmedewerker Mevrouw Slegers om het bestuur van Ter Muiden te feliciteren met deze realisatie.

 

Tijdens de rondleiding zagen de vele uitgenodigden hoe op het gelijkvloers drie slaapkamers, een badkamer en een extra nachtbegeleiderskamer werd uitgebreid. Bij het verbouwen omvatten de werken een aantal broodnodige aanpassingen, die er niet alleen voor zorgen dat het gebouw functioneler gebruikt wordt op maat van de bewoners, maar ook duurzamer is inzake energiegebruik.

 

In naam van de Minister feliciteerde Mevrouw Slegers met de ambitieuze visie om de beste kwaliteit te bieden aan de bewoners.  “Door dit alles zal Ter Muiden nog meer een warme thuis zijn voor de bewoners en ook de mensen uit de buurt. In deze legislatuur is door Minister Vandeurzen 330 miljoen euro aan bijkomende middelen geïnvesteerd specifiek in het beleid voor personen met een beperking. In 2019 is er een uitbreidingsbudget van honderd miljoen euro voorzien in de persoonsvolgende budgetten om nog meer mensen de nodige zorggarantie te bieden”. 

 

 

 

Reacties

 

Meld je aan om een reactie te plaatsen. Aanmelden