Vrijdag 19 juli 2019

Openingsrit bij WTC Sint-Joris

Op zondag 03 maart schoot wtc Sint-Joris het wielerseizoen 2019 op gang.  Zoals reeds meerdere keren lieten ook deze keer de weergoden ons in plan. Een licht gemiezer in de ochtend voorspelde niet veel goeds.  Gelukkig viel er een gaatje in de bewolking, zodat de wijding van de fietsen en hun berijders droog verliep. Daarna trokken de 54 leden naar ons clublokaal, café “De Oude Molen “ bij Christiane waar aan de aanwezigen door de club een ontbijt werd aangeboden. 

Tijdens het ontbijt beslisten ze hier boven dat de natuur nog wat meer hemelwater kon gebruiken.  Na vergeefs te hebben gewacht op beterschap werd dan maar besloten om het fietsen te verdagen naar betere tijden.

Zoals telkenjare wordt er na het ontbijt aan de leden twee traktaties aangeboden.  Dit zorgde er mede voor dat we er met z’n allen toch nog een gezellige voormiddag van maakten. 

Hopelijk wordt de regen geen voorbode voor het komende wielerseizoen.  Laat ons met zijn allen duimen dat zowel de lente als de zomer zich van hun beste zijde zullen laten zien.

 

 

 

 

Reacties

 

Meld je aan om een reactie te plaatsen. Aanmelden