Donderdag 19 september 2019

Parkstraat vroeger terug open dan gepland

 De Parkstraat is op donderdagochtend omstreeks 8.30 u opnieuw open voor alle verkeer! De werken zijn vlot verlopen, onder meer dankzij gunstige weersomstandigheden, dus kunnen we vroeger dan verwacht de Parkstraat opnieuw open stellen.

 

In opdracht van Agentschap Wegen en Verkeer West-Vlaanderen (AWV) is er tussen de Stationsstraat en ’t Smoefelhuisje aan weerszijden van de weg een fietspad aangelegd van 1,75m. Tussen ’t Smoefelhuisje en de Waterstraat zijn er okerkleurige fietssuggestiestroken aangebracht. 

 

Deze werken kaderen in ons streven naar veilige fietspaden. Bovendien willen we met deze veilige fietspaden onze inwoners stimuleren om meer de fiets te nemen in plaats van de auto.

 

Het bestuur wil de inwoners in en rond de Parkstraat bedanken voor hun verdraagzaamheid. De handelaars van de Parkstraat verdienen een pluim voor hun positieve kijk op de werken. Ze hebben bovendien constructief bijgedragen tot een goed verloop van de werken. Naast de inwoners en de handelaars wil het bestuur ook Unizo bedanken voor de nodige ondersteuning die het geboden heeft aan onze handelaars en het gemeentebestuur. Ook een dankjewel aan opdrachtgever AWV en aannemer RTS voor de vlotte samenwerking.

 

 

 

Reacties

 

Meld je aan om een reactie te plaatsen. Aanmelden