Zondag 25 augustus 2019

Inwoners van Beernem geven mee vorm aan BEERNEM 2.0

De meerderheidspartijen CD&V, Groen en SP.A hebben een bestuursakkoord uitgewerkt over de toekomst van Beernem. Op basis daarvan worden de plannen voor de komende zes jaren vastgelegd. De inwoners van Beernem krijgen de kans om die plannen mee vorm te geven. Beernem doet daarvoor een beroep op het sociaal innovatiebureau !DROPS uit Gent.

 

!DROPS zal 5 sessies begeleiden waarbij de inwoners kunnen nadenken over de toekomst van Beernem. In de sessies gaan ze dieper in op de drie pijlers van het bestuursakkoord: ondernemend en bruisend, ecologisch en gezond, sociaal en zorgzaam. Vervolgens krijgen de inwoners de kans om te brainstormen en discussiëren over BEERNEM 2.0. De bedoeling is te komen tot haalbare en innovatieve voorstellen.

 

Deze sessies starten op woensdag 15 mei om 19 u, vijf weken op rij. Wie mee wil werken aan deze sessies, kan zich voor 8 mei aanmelden viabeernem2.0@idrops.be. Vermeld hierbij je naam, leeftijd, geslacht, beroep en straatnaam.

 

Na deze sessies kunnen alle Beernemnaars online feedback geven op deze voorstellen. Zo krijgt iedereen de kans om te participeren. De doelstelling is om te komen tot een meerjarenplan voor de periode 2020 – 2025 waar de burgers volledig achter staan.

 

Alle info op: http://idrops.org/project/beernem-2-0/

 

 

 

Reacties

 

Meld je aan om een reactie te plaatsen. Aanmelden