Zaterdag 24 augustus 2019

VIERDE EDITIE VAN HET GEEFPLEIN IN BEERNEM OP ZATERDAG 11 MEI VAN 9U TOT 12U IN OC DE KLEINE BEER

Geplaatst door Eddy Persyn op vrijdag 10 mei 2019

 

Op zaterdag 11 mei organiseert Cultuur Anders (CrAs) samen met verschillende verenigingen  voor de vierde keer een Geefplein in het OC De Kleine Beer tussen 9u en 12u.

Het Geefplein is de plaats waar Beernemnaars en andere geïnteresseerden hun ongebruikte spullen en zaken die thuis in de weg staan, kwijt kunnen. Andere mensen die deze spullen een tweede leven willen geven, mogen ze gratis meenemen. De vorige edities waren telkens een groot succes. Het toont aan dat het Geefplein tegemoet komt aan een nood. Mensen willen bruikbare spullen niet zomaar meer weggooien, maar anderen er een plezier mee doen.  De inkom is gratis. Tussendoor kunnen mensen iets drinken aan de bar of genieten van een lekker stukje taart. 

 

EEN EVENEMENT MET EEN BOODSCHAP

 

Met het Geefplein willen we hergebruik stimuleren en mensen ervan bewust maken dat we best wat minder consumeren en niet alles nieuw moeten kopen. Zo willen we ervoor zorgen dat nog bruikbare spullen niet weggegooid worden.

En we willen mensen gelukkig maken die een extra steuntje in de rug best kunnen gebruiken.

 

GRATIS TOEGANG

 

Mensen kunnen gerust blijven hangen op het plein. Het moet niet, maar het is wel leuk om te zien waar hun spullen naartoe gaan. De organisatoren zorgen voor tafels en een gezellige sfeer. De toegang is gratis.

 

 

 

Reacties

 

Meld je aan om een reactie te plaatsen. Aanmelden