Zaterdag 24 augustus 2019

Nieuwe directeur in LTI Oedelem

Na de paasvakantie ging Miek Kemel aan de slag als nieuwe directeur van het LTI. Miek Kemel was hiervoor zelf al geruime tijd actief in het onderwijs als leerkracht en beleidsondersteuner in het VTI van Oostende. Daarnaast is ze ook docent binnen de Lerarenopleiding van Vives Brugge.

                                                                                                                           
De nieuwe directeur wil graag haar ruime ervaring binnen tso en bso-scholen gebruiken om in het LTI verder kwaliteitsvol onderwijs uit te bouwen. Daarnaast gelooft ze ook sterk in de meerwaarde van het bedrijf van de school.

 

Wat waren uw eerste indrukken van het LTI ?

 

Ik stond eerst en vooral versteld van de prachtige omgeving waarin de school gevestigd is. Er heerst rust en iedere jongere kan optimaal genieten van de ruimte rondom de school. Vanuit werkelijk ieder klaslokaal sta je steeds in verbinding met het groen dat alomtegenwoordig is. Dat is een luxe waar vele scholen alleen maar kunnen van dromen.

Daarnaast valt het ook meteen op hoe trots leerlingen zijn op hun richting en hun school. Dat werd nog maar eens bewezen op de drukbezochte opendeurdagen van 4 en 5 mei laatstleden. En het is heel fijn om te zien hoe leerlingen zich inzetten en er absoluut niet mee inzitten om de handen uit de mouwen te steken. Een attitude waar er sterk op ingezet wordt en waarvan de leerlingen in hun nabije en verre toekomst zeker de vruchten zullen plukken.

 

Indien je meer wil te weten komen over onze studierichtingen, ben je van harte welkom op zaterdag 29 juni is er tevens infodag van 10 uur tot 17 uur. Voor wie niet kan wachten tot eind juni om zich in te schrijven, kan telefonisch een afspraak maken via het telnr. 050 35 09 84.

 

 

 

Reacties

 

Meld je aan om een reactie te plaatsen. Aanmelden