Woensdag 26 februari 2020

Unizo Beernem, trekking einderjaarsactie 2019, nieuwjaarsreceptie 2020 in OC De Kleine Beer, Foto's Studio Kristal Foto, Actuali.be

Sfeervolle trekking eindejaarsaktie Unizo in OC De Kleine Beer

Door Eddy Persyn  -  19 januari 2020

 

Dit jaar ging de nieuwjaarsreceptie van Unizo met aansluitend de trekking van de eindejaarsactie door in het O.C. De Kleine Beer. Bij het binnenkomen in de Foyer werden de gasten ontvangen door co-voorzitters Sarah en Matthias. Ze werden dan begeleid om via de rode loper en na een glamour foto, eigen aan het thema van de avond,  in een feestelijk aangeklede polyvalente zaal wensen en groeten te wisselen met de andere aanwezigen.Thema van de avond was 'The Golden Twenties', verwijzend naar de twintigerjaren van de vorige eeuw, het decennium waar we nu starten.

 

Daarna volgden de speeches van co-voorzitter Matthias Donderwolcke Unizo Beernem, voorzitter Unizo Oedelem Kurt Vanneste en schepen van ondernemen Ruben Strobbe.  

Aansluitend vond de trekking van de twee hoofdprijzen plaats o.l.v. co-voorzitster Sarah en schepen Ruben Strobbe fungeerde als onschuldige hand.

Hieronder een aantal sfeerfoto’s met aansluitend de namen van de winnaars van de hoofdprijzen en de lijst van 20 winnaars die elk een waardebon van 100 euro in de wacht slepen.

 

Unizo Beernem, trekking einderjaarsactie 2019, nieuwjaarsreceptie 2020 in OC De Kleine Beer, Foto's Studio Kristal Foto, Actuali.beUnizo Beernem, trekking einderjaarsactie 2019, nieuwjaarsreceptie 2020 in OC De Kleine Beer, Foto's Studio Kristal Foto, Actuali.beUnizo Beernem, trekking einderjaarsactie 2019, nieuwjaarsreceptie 2020 in OC De Kleine Beer, Foto's Studio Kristal Foto, Actuali.beUnizo Beernem, trekking einderjaarsactie 2019, nieuwjaarsreceptie 2020 in OC De Kleine Beer, Foto's Studio Kristal Foto, Actuali.beUnizo Beernem, trekking einderjaarsactie 2019, nieuwjaarsreceptie 2020 in OC De Kleine Beer, Foto's Studio Kristal Foto, Actuali.beUnizo Beernem, trekking einderjaarsactie 2019, nieuwjaarsreceptie 2020 in OC De Kleine Beer, Foto's Studio Kristal Foto, Actuali.beUnizo Beernem, trekking einderjaarsactie 2019, nieuwjaarsreceptie 2020 in OC De Kleine Beer, Foto's Studio Kristal Foto, Actuali.beUnizo Beernem, trekking einderjaarsactie 2019, nieuwjaarsreceptie 2020 in OC De Kleine Beer, Foto's Studio Kristal Foto, Actuali.be

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Winnaars:

 

Cyriel Bleyaert uit Beernem wint een reischeque t.w.v. 2500 euro bij M-Travel in Beernem

Johan Van Hercke uit Oedelem wint een reischeque t.w.v. 2500 euro bij VDK Reizen Selectair in Oedelem.

 

Daarnaast zijn er ook 20 winnaars die elk een waardebon van 100€ winnen, te besteden bij de betreffende handelaar.

Hieronder het overzicht van deze winnaars en bij welke handelszaak. In principe worden deze 20 gelukkigen telefonisch gecontacteerd met de instructies om hun bon af te halen bij Kapsalon Kurt of Instituut Be Jolie.

 

Waardebonnen 100 euro uitgegeven door en gewonnen door:

De Klimop  -  Goegebeur A.

Frituur Geert  -  Casier E.

Zandberghoeve  -  Coppejans C.

Slagerij Rik  -  De Cuyper L.

Handy Home Tuincenter St.-Marie  -  Vande Vyvere N.

Rijwielen Pieters  -  Hudders J.

Papierhandel Kiekeboek  -  Gobert G.

d'Afspanning  -  Vandevoorde M.

Universal Wine  -  Decock N.

Kapsalon Alex  -  Hurtekant J.

De Bokke Hoeveslagerij  -  Taveirne A.

De 7de Hemel bij Rikske  -  Martens G.

Kapsalon Ingrid  -  Verhelle - De Schepper

Coiffure Sonja Deruddere  -  Afschrift B.

CVT  -  Lambrecht M.

Woontrends Katrien Van Kerrebrouck  -  Poppe C.

Foodbar 21  -  Vanborm F.

Optiek D'Haenens  -  Vanhaelemeerch K.

Vandenbroucke HOUT  -  Costers L.

Optiek Lotte  -  Staelens S.

 

Op de coverfoto: Bestuur Unizo en winnaars van de hoofdprijzen samen met de vertegenwoordigers van de handelszaken die de prijzen hebben uitgereikt en de handelszaken waar de prijzen werden getrokken uit Beernem en Oedelem.

 

Hieronder de foto's van de winnaars van de hoofdprijs met de co-voorzitters van Unizo Beernem, uitreikers van de hoofdprijs M-Travel en vertegenwoordigers van de handelszaak, Expert PROlectro Electro-Installatie en verlichting, waar het winnende lot voor Beernem is uitgegeven  . Daarna foto met de uitbaters van M-Travel uit Beernem en de winnaars samen met de vertegenwoordigers van de handelszaak waar het winnende lot is getrokken. Tenslotte de foto van de winnaar uit Oedelem waar VDK Reizen Selectair uit Oedelem de hoofdprijs uitreikte samen met de voorzitter van Unizo Oedelem en fotograaf Johan Rogiers waar het winnende lot is getrokken

Unizo Beernem, trekking einderjaarsactie 2019, nieuwjaarsreceptie 2020 in OC De Kleine Beer, Foto's Studio Kristal Foto, Actuali.be

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reacties

 

Meld je aan om een reactie te plaatsen. Aanmelden